Aktiviteter & opplevelser på land

En fordel med Gran Canaria er at hvis du blir lei av strender og vannsport, er det også nok å gjøre på land.

Det er flotte turområder i fjellene i umiddelbar nærhet av leilighetene, vingårder med vinsmaking, markedsdag på torget i Arguineguin, og shopping og kultur i Las Palmas. Den sjarmerende og idylliske fiskerlandsbyen Puerto Mogan ligger også bare en kort kjøretur unna.

Golf
Ideelle klimatiske forhold gjør Gran Canaria til et mecca for golfere, med mulighet for å praktisere sin favorittsport 365 dager i året. Det er for tiden 8 golfbaner på Gran Canaria. Eksperter rangerer flere av disse golfbanene som noen av de beste i Spania. Den nærmeste golfbanen ligger kun 2 km fra leilighetene. Du vil finne anlegget Anfi Tauro Golf blant fantastiske omgivelser i kommunen Mogán, med en 9-hulls par 27 pitch-and-putt og en nyere 18-hulls par-72 bane.

Turgåing/hiking
Det finnes mange flotte turområder og ruter rundt om på Gran Canaria. For noen år siden ble «Caminos Reales» («De kongelig veier») igjen åpnet for publikum. Disse gamle stiene var en gang den eneste måten å komme seg rundt  på langs den indre delen av øya. Nesten 66 000 hektar av øya er vernet land som kun er tilgjengelig via dette gamle veisystemet.

Sykling
Øyas fjellterreng, kombinert med et av de beste klimaer i verden, skaper ideelle forhold for terrengsykling. Opplev fantastiske turer og utforsk øyas skjønnhet på to hjul.

Klatring
Et utmerket helårlig klima og et eksepsjonelt vulkansk terreng med fantastiske og høye fjelltopper gir Gran Canaria ideelle forhold for klatring. Vulkanutbrudd og erosjon har skapt et paradis for alle elskere av denne sporten, med røffe fjell- og steinformasjoner, klipper, topper, sprekker, overheng, og alt annet en seriøs klatrer kan ønske seg.

Go-Kart
Gran Karting Club ble bygget med både voksne og barn i tankene. Hvis du er ute etter fart og moro er dette stedet! Anlegget har to baner; en på 650 meter og en på 990 meter. Bilene kan nå hastigheter på opp til 80km/t — nok til å tilfredsstille de mest eventyrlystne.

Kamelsafari
Du kan hoppe på ryggen av en eksotisk dromedar og streife rundt blandt de berømte Sahara-lignende sanddynene i Maspalomas på den sørlige delen av øya.

Luftsport
Det finnes gode muligheter flere steder for paragliding, hanggliding, flyging av småfly, og fallskjermhopping.